Welkom !

Welkom op de site van de tennisvereniging HTC te Den Helder.

U kunt hier allerlei informatie vinden over de grootste tennisvereniging uit de Noordkop, zoals nieuws over alle activiteiten, allerlei jeugdinformatie, onze diverse lidmaatschappen, verslagen, foto's van activiteiten & competities, informatie over diverse commissies etc etc. Te veel om op te noemen.

HTC is een club in beweging en dan bedoelen we in voorwaartse zin. De jeugdafdeling groeit gestaag olv de uiterst actieve jeugdcommissie.

HTC biedt voor iedereen meer dan voldoende. Naast de brede prestatieve groep wedstrijdtennissers, voelt ook de brede groep recreanten (de basis van HTC) zich prima thuis. Ook voor en door hen worden vele activiteiten verzorgd.

Ons park, "dat nieuwe landt", is zo langzamerhand één van de mooiste en beste van Noord Holland. De banen zijn recentelijk gerenoveerd en in prima staat. We hebben sinds 2012 modern kunstlicht op 9 banen. We hebben 2 heuse centercourts, baan 5 en baan 10. Achter baan 3 is een geheel nieuwe MINIBAAN aangelegd, volgens KNLTB wedstrijdnormen, en deze banen dienen tevens als fraaie oefenkooien.

Op "baan 13"  (de kantine) is het goed toeven onder de vleugels van "Henny en Marja",  die zorgen dat het na de gedane inspanningen aan niets ontbreekt...

Kortom, er is veel arbeid verzet de afgelopen jaren, maar er is nog veel te doen. Een uitdaging voor de komende jaren.

 

We spreken en zien elkaar op ons mooie complex.

Glenn Hof,

Voorzitter HTC !

Created by Mirdane