Oproep nieuw bestuurslid

Lijkt het je leuk om plaats te nemen in ons bestuur, of zelfs voorzitter te worden? Meld je dan nu!

Onze vereniging heeft alles prima op te rit, maar een frisse blik en vernieuwing is altijd welkom. Verder is onze huidige voorzitter Glenn Hof op 1 juli 2018 precies 5 jaar in functie, waarmee zijn termijn formeel is afgelopen. Indien zich geen kandidaat aanmeldt voor het voorzitterschap, zal onze huidige voorzitter overigens aan de vergadering voorleggen om zijn termijn met 2 jaren, dus tot 1 juli 2020 te verlengen.

Lijkt het je leuk om op deze manier je bijdrage te leveren aan onze vereniging? Of je eerst meer informatie/overleg, contact onze secretaris Roos Hendriks dan via secretaris@htcdenhelder.nl

Een van de huidige bestuursleden even aan het jasje trekken kan natuurlijk ook altijd.

bestuurslid gezocht