Sluiting HTC Den Helder

*Update 2 april 2020*

*Het kabinet heeft aangekondigd alle maatregelen tegen het coronavirus te verlengen tot en met 28 april. Dit betekent dat de sluiting van de vereniging ook verlengd wordt tot en met 28 april.*

Op 15 maart 2020 heeft het kabinet een persconferentie gegeven waarin nieuwe maatregelen werden aangekondigd om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Een van die maatregelen betrof het sluiten van sportclubs tot 6 april. De KNLTB roept, als reactie hierop, alle tennisverenigingen op om te sluiten, waardoor onder andere het vrij tennissen niet mogelijk meer is.

HTC Den Helder zal gevolg geven aan deze oproep, waardoor de vereniging in ieder geval tot 6 april gesloten zal zijn. Dit betekent dat tot 6 april alle clubactiviteiten worden afgelast, er geen trainingen meer worden gegeven en het vrij tennissen ook niet meer mogelijk is.

Voor vragen betreffende de tennislessen raden wij je aan om contact op te nemen met de tennisschool. Voor alle andere vragen kun je terecht bij het bestuur via penningmeester@htcdenhelder.nl.