Lidmaatschap

Bij HTC is ieder lid welkom en kan er op elk niveau tennis gespeeld worden. Of je nu recreatief wilt spelen of meer competitief, HTC heeft iedereen (jong tot oud) genoeg te bieden!

Wil je lid worden van een hele sportieve, mooie en gezellige tennisvereniging, waarbij gezelligheid en ontspanning de bindende factor is tussen recreatie- en wedstrijdsport? Kom dan eens kijken op ons park, bijvoorbeeld tijdens één van de groots opgezette toernooien, op een competitiedag of de racketavond; zo krijg je een uitstekende indruk van de gezelligheid en drukte op het park.

Ben je al overtuigd? Onderaan deze pagina vind je een inschrijfformulier waarmee je je direct kun aanmelden als lid!

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met onze ledenadministratie (ledenadministratie@htcdenhelder.nl).

Een aantal relevante algemene gegevens over het lidmaatschap:

  • Buitentennisseizoen loopt van 1 januari tot en met 31 december, waarbij er kan worden getennist zolang de banen het toestaan.
  • Het lidmaatschap is gekoppeld aan het kalenderjaar.
  • Opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 1 januari van het nieuwe jaar plaats te vinden bij de ledenadministratie. Dit dient bevestigd te zijn door de ledenadministratie.
  • Als je op of na 1 juli van het kalenderjaar lid wordt, krijg je 50% korting op de contributie (dus niet op de bondsbijdrage van € 25).

Lidmaatschapsvormen en prijzen (Contributie + Bondsbijdrage van € 25) 2024

Lidmaatschapsvorm
Prijs
  Voorwaarde(n)
Seniorlid€ 165  18 jaar of ouder aan het begin van het kalenderjaar
Juniorlid€ 94  10 jaar of ouder aan het begin van het kalenderjaar
Pupillid€ 50  nog geen 10 jaar aan het begin van het kalenderjaar
Studentenlid€ 63 zelfstandig en buiten Gemeente Den Helder wonen en studeren
Overdag-lid€ 108 alleen doordeweeks spelen tot 18.00
Competitielidmaatschapdiversalleen in combinatie met een volwaardig lidmaatschap bij een andere tennisvereniging
alleen gebruik van de banen tijdens de voorjaarscompetitie óf najaarscompetitie
Jeugdpakket*€39,95 p/mt/m 17 jaar

Het jeugdpakket is een zogeheten ‘all-inclusive’-pakket. Dat betekent dat de contributie in de maandprijs verwerkt zit, maar ook de tennislessen die gedurende het hele jaar gegeven worden. Klik hier voor meer informatie over dit pakket.

Iedereen die voor de eerste keer Seniorlid of Overdag-lid wordt van HTC Den Helder én de contributie voor het lopende kalenderjaar en het volgende kalenderjaar voldoet, krijgt 5 gratis tennislessen bij het lidmaatschap! Let op: Deze actie geldt niet voor mensen die op enig moment lid zijn geweest van HTC Den Helder en/of die het MKMT-programma hebben gevolgd.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je je meteen aanmelden? Klik dan op de onderstaande knop om je aan te melden, de ledenadministratie zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!