Tennisles

Wil je je speelsterkte verbeteren, heb je moeite met een bepaalde slag, wil je je niveau op peil houden of wil je gewoon wekelijks met een trainer tennissen? Dat kan! HTC Den Helder biedt in samenwerking met Baars tennisschool tennislessen aan. De tennislessen worden gegeven door onze zeer ervaren tennisleraren, waaronder Yorick Voormanns, Joep Maduro en Hans Fleijsman. Samen geven zij al decennialang tennisles. Hieronder zie je twee opties waar je uit kunt kiezen.

Maak Kennis Met Tennis

Ben je geïnteresseerd in tennis, maar weet je nog niet helemaal zeker of tennis wat voor je is? Dan is ons Maak Kennis Met Tennis-Programma misschien wat voor je. Dit programma bestaat uit vijf proeflessen van een uur (op basis van 4/5 personen) waardoor je kan kijken of tennis wat voor je is. Een van onze zeer ervaren tennisleraren verzorgt de training voor je. Het programma kost voor jeugd € 30,– per persoon en voor senioren € 40,– per persoon.

Nadat het programma is afgelopen, kun je beslissen of je lid wilt worden van HTC Den Helder en of je vast les wilt volgen. De vereniging of de tennisschool zal na afloop contact opnemen.

Via onderstaande knop kun je je meteen inschrijven voor MKMT!

Regulier Tennisles

Weet je al zeker dat je tennis leuk vindt en wil je meteen vast elke week tennisles krijgen? Dan kun je het Maak Kennis Met Tennis-Programma overslaan en je meteen aanmelden voor tennisles. Je kan een losse les inplannen, maar het is ook mogelijk om een pakket af te nemen waardoor je elke week op hetzelfde moment les krijgt. Informatie hierover krijgt ieder lid elk jaar gemaild. Als je alvast wat meer details wilt, kun je een mail sturen naar info@baarstennisschool.nl.

Het is wel handig om je eerst aan te melden als lid van HTC Den Helder voordat je je inschrijft voor tennisles. Een lidmaatschap is namelijk verplicht om tennisles te krijgen op het park.

Via onderstaande knop kun je je meteen inschrijven voor tennisles!

Wil je eerst nog wat meer informatie voordat je je inschrijft voor Maak Kennis Met Tennis of voor Tennisles? Vul dan hieronder even het formulier in met wat gegevens en je vragen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om het een en ander te bespreken.