Welkom!

Zojuist heb je onze lidmaatschapsformulier ingevuld. Een bevestiging hiervan is verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. De ledenadministratie neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Voordat dat gebeurt willen wij je alvast welkom heten bij onze vereniging. Ontzettend leuk dat je hebt besloten lid te worden. Hieronder alvast wat informatie om je op weg te helpen:

  • Een aantal keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief om iedereen op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen. Daarnaast plaatsen we geregeld berichten op onze Facebook– en Instagrampagina.
  • Voor de senioren en jeugd bestaat de mogelijkheid om tweemaal per jaar in een team competitie te spelen: tijdens het voorjaar en het najaar. Wil je je aanmelden voor de competitie of wat meer informatie erover, neem dan contact op met onze competitieleider Frits Blokmaker vcl@htcdenhelder.nl
  • In samenwerking met Baars Tennisschool wordt op onze vereniging tennisles gegeven. Mocht je hier interesse in hebben, vul dan vrijblijvend het lesformulier in.